Preguntas y respuestas sobre Railworks

De problemas, configuraciones, modos de uso, etc
JC_Trenes
Revisor
Mensajes: 2
Registrado: Sab Ene 09, 2021 8:40 am

Re: Duda funcionamiento ASFA

Mensaje por JC_Trenes » Dom Ene 24, 2021 11:00 pm

jotaerre escribió:
Jue Feb 01, 2018 7:30 pm
¿Tienes este archivo? http://www.spaintrainzrutas.com/downloa ... p?dlid=923

Saludos.JR. s0mbre
El enlace no funciona. ¿Seriais tan amables de indicarme donde puedo descargar el Script del ASFA?

Avatar de Usuario
paulo_tgna
Revisor
Mensajes: 89
Registrado: Vie Oct 25, 2013 11:18 am
Ubicación: Orihuela

Re: Duda funcionamiento ASFA

Mensaje por paulo_tgna » Lun Ene 25, 2021 10:50 am

JC_Trenes escribió:
Dom Ene 24, 2021 11:00 pm
jotaerre escribió:
Jue Feb 01, 2018 7:30 pm
¿Tienes este archivo? http://www.spaintrainzrutas.com/downloa ... p?dlid=923

Saludos.JR. s0mbre
El enlace no funciona. ¿Seriais tan amables de indicarme donde puedo descargar el Script del ASFA?
De esta pagina descarga los dos primeros y ya tendras el escript.

http://www.spaintrainzrutas.com/downloa ... php?cid=69

Elatn
Revisor
Mensajes: 3
Registrado: Mar Ene 12, 2021 11:54 am

Re: Preguntas y respuestas sobre Railworks

Mensaje por Elatn » Vie Mar 12, 2021 1:24 pm

Elatn escribió:
Vie Ene 15, 2021 12:56 pm
Hello. I hope I can write in English because I can't speak Spanish.

I have a problem with the Euro 4000 1435mm European Pack. When in a scenario, I cannot do anything with the locomotive. No buttons or levers are working and you should be able to start the locomotive manually. All of the lights are turned on and the engine is running, but I can't do anything. The Euro 4000 1668mm Iberian Pack works as intended and there are no problems with it. Does anyone else have this problem, and maybe someone know what I should do? I tried to contact STR via e-mail, but an error message replied.

Best regards
"Elatn"
It's almost two months since I posted this, but I haven't got any answers. Can somebody help me with this problem, please? I can't write in Spanish unfortunately.

Avatar de Usuario
Frank_Dean
Guardagujas
Mensajes: 316
Registrado: Vie Mar 09, 2007 7:40 am
Ubicación: Alicante

Re: Preguntas y respuestas sobre Railworks

Mensaje por Frank_Dean » Vie Mar 12, 2021 1:47 pm

I don't have Railworks and I can't help you, I only use Trainz, and when I don't use my language (Spanish) in English-speaking Trainz forums, I use English, and I use Google Translate, it usually translates quite well.
https://translate.google.com/?hl=es&sl= ... =translate

Avatar de Usuario
paulo_tgna
Revisor
Mensajes: 89
Registrado: Vie Oct 25, 2013 11:18 am
Ubicación: Orihuela

Re: Preguntas y respuestas sobre Railworks

Mensaje por paulo_tgna » Vie Mar 12, 2021 7:27 pm

Elatn escribió:
Vie Mar 12, 2021 1:24 pm
Elatn escribió:
Vie Ene 15, 2021 12:56 pm
Hello. I hope I can write in English because I can't speak Spanish.

I have a problem with the Euro 4000 1435mm European Pack. When in a scenario, I cannot do anything with the locomotive. No buttons or levers are working and you should be able to start the locomotive manually. All of the lights are turned on and the engine is running, but I can't do anything. The Euro 4000 1668mm Iberian Pack works as intended and there are no problems with it. Does anyone else have this problem, and maybe someone know what I should do? I tried to contact STR via e-mail, but an error message replied.

Best regards
"Elatn"
It's almost two months since I posted this, but I haven't got any answers. Can somebody help me with this problem, please? I can't write in Spanish unfortunately.
I must believe that you have already uninstalled, cleaned the cache and reinstalled the 2 packs?

Elatn
Revisor
Mensajes: 3
Registrado: Mar Ene 12, 2021 11:54 am

Re: Preguntas y respuestas sobre Railworks

Mensaje por Elatn » Mar Mar 16, 2021 10:35 pm

paulo_tgna escribió:
Vie Mar 12, 2021 7:27 pm
Elatn escribió:
Vie Mar 12, 2021 1:24 pm
Elatn escribió:
Vie Ene 15, 2021 12:56 pm
Hello. I hope I can write in English because I can't speak Spanish.

I have a problem with the Euro 4000 1435mm European Pack. When in a scenario, I cannot do anything with the locomotive. No buttons or levers are working and you should be able to start the locomotive manually. All of the lights are turned on and the engine is running, but I can't do anything. The Euro 4000 1668mm Iberian Pack works as intended and there are no problems with it. Does anyone else have this problem, and maybe someone know what I should do? I tried to contact STR via e-mail, but an error message replied.

Best regards
"Elatn"
It's almost two months since I posted this, but I haven't got any answers. Can somebody help me with this problem, please? I can't write in Spanish unfortunately.
I must believe that you have already uninstalled, cleaned the cache and reinstalled the 2 packs?
Yes, I have.

Responder

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados